Archiv článků

Zákaz návštěv

Vzhledem k pokračující pandemii onemocnění COVID-19 jsou zakázány návštěvy nejen na naší klinice.  Po individuální domluvě s vedoucím lékařem oddělení/kliniky lze návštěvu povolit, a to k vážně nemocným nebo v jiných odůvodněných situacích. Podmínky jsou tyto: návštěva nemá...
Celý článek

Sponzorský dar

Děkujeme všem, kteří v roce 2017 přispěli sponzorskými dary ke zlepšení prostředí na naší klinice a také podpořili další vzdělávání našeho personálu. Před Vánocemi jsme převzali i velký dar poskytnutý Magic Planet Vestec Gold. Děkujeme!
Celý článek

Nová JIP otevřena!

  Dnes byla otevřena rekonstruovaná JIP naší kliniky. Celkem je zde 10 lůžek. Slavnostní otevření proběhlo 6.4 a slavnostního přestříhávání pásky se ujal herec a divadelní ředitel Jan Hrušínský, který byl v loňském roce na naší chirurgické klinice hospitalizován. Za Ministerstvo zdravotnictví...
Celý článek

Napište nám!

Byli jste u nás spokojeni? Chcete se s námi podělit o své zkušenosti? Chcete získat více informací? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cennými podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného pacienta je tou nejlepší odměnou naší práce.
Celý článek

Vítejte na našem novém webu ve výstavbě

Spouštíme novou internetovou prezentaci, na které najdete dostatek informací o naší klinice, zaměstnancích i výkonech, které provádíme. T.č. jsou stránky ve výstavbě, tak prosíme o prominutí nedostatků. Položky jsou postupně aktualizovány.
Celý článek

 

Under construction!!

Stránky jsou ve výstavbě !!!

Сайт находится в стадии разработки!!